Service

Service schrijven we met een hoofdletter en staat voor: flexibiliteit, betrokkenheid en snelheid. Of het nu gaat om een reparatie of onderhoud, onze hoogopgeleide en ervaren servicemonteurs verstaan hun vak, zodat u onder alle omstandigheden op uw machines kunt rekenen. Wij bieden service op maat, 24uur per dag, zeven dagen per week.

Is er snel behoefte aan een tijdelijke of vervangende machine, dan voldoen wij aan die wens. Kortom: u kunt rekenen op een totaalproduct.

Servicedienst: 24u p/dag bereikbaar:
Tel: 088-0078130

Historie

Gencom heeft eind 2009 de activiteiten van Doosan Infracore Nederland (de bouwmachine-activiteiten van Ingersoll Rand) overgenomen.

Inmiddels is Gencom gevestigd in Zevenhuizen (ZH). Bij Ingersoll Rand in Zoeterwoude kunt u dan ook niet meer terecht voor verkoop, onderhoud of onderdelen van dieselgedreven machines. De volledige Ingersoll Rand bouwmachine-activiteiten (Compressoren, Generatoren en Lichtmasten) zijn overgegaan naar Gencom te Zevenhuizen. De Bobcat activiteiten zijn overgenomen door Inter-Techno. (www.intertechno.nl)

Het Amerikaanse moederbedrijf Ingersoll Rand werd opgericht in 1871 en heeft wereldwijd vestigingen, servicecenters, repaircenters en distributiepunten. In het najaar van 2007 werden de bouwmachine-activiteiten (CT) van Ingersoll Rand Construction Technologies B.V. overgenomen door het familiebedrijf Doosan, een Koreaanse multinational -sinds 1896- met vooruitstrevende ambities en hart voor onze sector.

Inter-Rent groep

Gencom is onderdeel van de Inter-Rent groep waar 123Machineverhuur en Inter-Techno ook deel van uitmaken.

Bezoekadres:
Bredeweg 118m
2761 KB Zevenhuizen (ZH)

Postadres
Postbus 123
7300 AC Apeldoorn

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.30 – 17.00 uur