Gencom | Maatregelen omtrent COVID-19 virus - Gencom
Contact

Bezoekadres
Bredeweg 118m
2761 KB Zevenhuizen (ZH)
Tel: 088-0078100
Fax: 088-0078136
[email protected]
WhatsApp logoWhatsApp

Postadres
Postbus 123
7300 AC Apeldoorn

Servicepunt 1
De Dommel 52
8253 PL Dronten

Servicepunt 2
Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Maatregelen omtrent COVID-19 virus

18-03-2020
|

Gedurende de coronacrisis doen wij ons uiterste best om u onze service en diensten te leveren zoals u dat van ons gewend bent. Om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers optimaal te kunnen waarborgen hebben wij een aantal maatregelen getroffen.

 

Maatregelen

Onze medewerkers werken, waar mogelijk, vanuit huis. Externe vergaderingen worden geannuleerd of vinden via een ander communicatiekanaal plaats. Op al onze locaties houden wij rekening met de standaard geldende richtlijnen van het RIVM en de bijbehorende hygiënemaatregelen. Ook onze baliemedewerkers, servicemonteurs en chauffeurs zijn geïnstrueerd om de nodige maatregelen te treffen. Wij vragen u en onze medewerkers om deze regels in acht te nemen

 

Uw bestelling
Wij zullen er alles aan doen om onze service zo goed mogelijk te blijven verlenen. Wij zijn gewoon open en bereikbaar.  Heeft u onderdelen besteld? Ook dan doen wij ons best om deze, binnen de termijn die u van ons gewend bent, te leveren. Vanwege vertraagde bevoorrading vanuit onze leveranciers kan deze termijn echter oplopen.
Mocht er onverhoopt een vertraging optreden dan vragen wij uw begrip hiervoor. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte.

Voor vragen en voor uw bestelling kunt u terecht op onze locatie, ons bellen of mailen.

 

Tot slot willen wij u alvast bedanken voor uw medewerking. Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze bizarre tijden. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen en het effect op onze dienstverlening.