Onderdeel van de Inter-Rent groep

Gencom maakt deel uit van de Inter-Rent groep, een gevestigde speler in de sector van machines, materieelverhuur en aanverwante diensten. Binnen deze groep zijn er twee an- dere belangrijke entiteiten, namelijk Inter-Techno en 123 Machineverhuur, die samen met Gencom bijdragen aan de uitgebreide en diverse dienstverlening van de groep.

Inter-Techno

Onbetwist de machine specialist

Inter-Techno is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige grondverzet- machines en tuin- en parkmachines. Het assortiment omvat kwalitatieve merken van Bobcat en Atlas Weycor, waardoor Inter-Techno zich onderscheidt als een betrouwbare leverancier in de branche. Met een focus op innovatie en technologische vooruitgang, streeft Inter-Techno ernaar om klanten te voorzien van moderne, efficiënte en duurzame oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van diverse projecten. Als onderdeel van de Inter-Rent groep draagt Inter-Techno bij aan het brede scala van gespecialiseerde oplossingen die de groep haar klanten biedt.

123 Machineverhuur

De allround verhuurder

Al meer dan 25 jaar is 123 Machineverhuur actief in het verhuren van machines en materieel voor de bouw, infra, grond-, weg- en waterbouw, industrie en evenementen. Het klantenpalet is groot. Van bedrijfsmatig tot particulier: iedereen is welkom! Door de centrale ligging van de vestigingen kan 123 Machineverhuur altijd snel een passende machine leveren. Handgereedschappen, generatoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwhekken en steigers zijn slechts een kleine greep uit het assortiment. Hierdoor stellen wij klanten in staat om de juiste machines te huren voor hun specifieke behoeften, wat flexibiliteit en kostenefficiëntie bevordert.

De Inter-Rent groep

Uw partner in uitgebreide oplossingen

De nauwe samenwerking tussen Gencom, Inter-Techno en 123 Machineverhuur binnen de Inter-Rent groep is gericht op logistiek, serviceverlening en innovatie. Door een interactieve aanpak van deze pijlers en het delen van data streven wij naar het bieden van hoogwaardige diensten. Dit stelt ons in staat om klanten op maat te bedienen en te voldoen aan hun specifieke behoeften met efficiënte en innovatieve oplossingen.

De Inter-Rent groep

Samen sterk in machines en dienstverlening