Onderdelen en Service

Vanuit onze magazijnen kunnen wij tal van Bobcat-, Weycor (Atlas)-, en Doosan onderdelen leveren. In onze werkplaat- sen worden de machines gerepareerd en nieuwe machines afleveringsklaar gemaakt.
Een ruimte voorraad en een uitgebreid assortiment van onderdelen
Een ruime voorraad en een uitgebreid assortiment aan onderdelen

Onderdelen

Vanuit onze magazijnen kunnen wij tal van Bobcat-, Weycor (Atlas)-, en Doosan onderdelen leveren. Doordat wij over een ruime voorraad en een uitgebreid assortiment beschikken, zijn wij in staat om uw bestelling snel te leveren. Daarmee behoort stilstand van uw machinepark tot de verleden tijd en kunt u efficiënt werken.

U kunt telefonisch of via de mail de gewenste onderdelen bestellen. Uiteraard kunt u uw bestelling aan de balie ophalen, of u ontvangt de bestelling per bode.

Onze service

Vanuit onze werkplaatsen maken wij nieuwe machines gereed voor de aflevering en voeren onze monteurs het onderhoud en de reparaties uit. Jaarlijks worden al onze monteurs bijgeschoold op het trainingscentrum in Dobris te Tsjechië waardoor zij de machines als hun broekzak kennen. Bovendien beschikken wij over goed uitgeruste servicebussen waarmee wij uw machine ook op locatie kunnen repareren.

Transport

Heeft u geen eigen transportmogelijkheden? Geen probleem. Wij beschikken over vijf diepladers en meerdere oprijwagens waarmee wij het transport van uw machine kunnen verzorgen. Zo kunt u razendsnel (weer) gebruik maken van uw nieuw aangekochte, gerepareerde of gehuurde machine.

Service of onderdelen nodig?

Vul het onderstaande formulier in.