Over Gencom

Gencom als betrouwbare partner voor generatoren, compressoren en lichtmasten; Gencom BV is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van generatoren, compressoren en lichtmasten. Ons toegewijde team staat garant voor een service die gericht is op het vervullen van uw specifieke wensen en behoeften.

Oplossingen op maat

Met trots presenteren wij een uitgebreid en compleet assortiment van Bobcatproducten, waarbij de tevredenheid van onze klanten altijd voorop staat. Of het nu gaat om verkoop, verhuur, lease of service, bij Gencom kunt u altijd rekenen op professionele en betrouw- bare dienstverlening.

Vertrouw op onze diensten

Wij voelen ons volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren. Ons streven naar perfectie komt tot uiting in de korte, directe lijnen die wij hanteren en het persoonlijke contact dat wij nastreven. Bij Gencom BV staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak, waarbij wij onze klanten goed kennen en actief meedenken om de beste oplossingen te bieden.

Partnerschap en langdurige relaties

Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige apparatuur, het verstrekken van deskundig advies, of het verlenen van snelle en efficiënte service; Gencom BV is uw partner die klaarstaat om aan al uw behoeften te voldoen. Wij streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en service.

Vragen?

Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
Contact

Sterk voor

Bij Gencom streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen door hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Ons doel is om uw vertrouwde partner te zijn voor generatoren, compressoren, lichtmasten en occasions. We geloven in het leveren van kwaliteit die duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert, zodat u met een gerust hart kunt werken.

Missie

Onze missie bij Gencom is om een naadloze ervaring te bieden aan al onze klanten. We streven ernaar om met zorgvuldigheid en toewijding te werken, waarbij we de hoogste normen van vakmanschap en integriteit handhaven. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en voortdurend te innoveren, streven we ernaar om oplossingen te bieden die echt waarde toevoegen.

Visie

Bij Gencom geloven we in een toekomst waarin efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid samenkomen. Onze visie is om voorop te blijven lopen in de industrie door voortdurend te streven naar verbetering en innovatie. We willen een wereld creëren waarin onze producten en diensten bijdragen aan een betere en duurzamere samenleving, waarbij we onze klanten helpen om succesvol te zijn in hun ondernemingen.

Partners van Gencom

Bij Gencom werken we nauw samen met betrouwbare partners om u de beste service en producten te bieden. Onze partners zijn 123 Machineverhuur, Inter-Techno en Bobcat. Gencom, samen met Inter-Techno en 123 Machineverhuur, maakt deel uit van de Inter-Rent Groep. De nauwe samenwerking tussen deze bedrijven binnen de Inter-Rent Groep richt zich op logistiek, serviceverlening en innovatie. Door een interactieve aanpak van deze pijlers en het delen van data streven wij naar het bieden van hoogwaardige diensten.
 

Bobcat, het merk van de machines die wij aanbieden, draagt bij aan onze mogelijkheid om klanten op maat te bedienen en te voldoen aan hun specifieke behoeften met efficiënte en innovatieve oplossingen. Met een ruim assortiment aan machines bieden we oplossingen die aansluiten bij de diverse eisen van onze klanten.